• http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
  • http://www.framepage.fi
Previous Next

Image Wear ostaa Topper Uniformin

Image Wear ostaa Topper Uniformin. ”Topperin erityisosaaminen on tyylikkäiden, korkealaatuisten ja käytössä mukavien vaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Näiden tuotteiden saaminen Image Wearin valikoimaan on luonteva täydennys virka- ja palvelualan työvaatekokonaisuuteemme. On hienoa saada joukkoomme kokeneita ja sitoutuneita osaajia”, Image Wearin toimitusjohtaja Pekka Nikkanen sanoo.

Suomalainen työvaatevalmistja Image Wear ostaa vaativia virka- ja sisätyövaatteita valmistavan Topper Uniformin, joka on tunnettu myös ensihoidon ja pelastusalan työvaatteistaan. "Yhdistämällä voimamme saamme Image Wearille hyvää osaamista vaativien virkavaatteiden suunnittelussa ja valmistamisessa. Topper puolestaan saa mahdollisuuksia tuoda tuoteosaamistaan entistäkin isompiin projekteihin yhdistymisen myötä tulevilla lisäresursseilla", Image Wearin toimitusjohtaja Pekka Nikkanen sanoo.
Molemmilla yrityksillä on toimintaa Suomessa ja Virossa. Topperin koko henkilöstö molemmissa maissa siirtyy Image Wearin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. 

”Askel Image Wearin vahvan brändin alle on meille hyvä tapa varmistaa yrityksen vastuullinen kehittyminen jatkossakin. Osana merkittävää suomalaista perheyritystä, Topperin tuoteosaaminen ja liiketoimintakokemus jatkavat kehittymistään meille sopivassa arvokehyksessä”, Topperin toimitusjohtaja Hanna Laine sanoo.

Image Wear -konserni työllistää 145 ihmistä Suomessa ja 140 Virossa. Topper Uniform työllistää Suomessa 18 henkilöä ja Virossa 26. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on 29,4 M€

 

 

 

Suomen Ensihoidon Tiedotus Oy Copyright ©2019. All Rights Reserved.